Bokningsvillkor

Villkor för bokning

Frukosttid: 07.30-09.30.
Incheckningstid: 15.00-17.00, önskar ni komma tidigare eller senare vänligen kontakta oss.
Utcheckningstid: 10.00.
Rökförbud.

Beställning och bekräftelse
En beställning är bindande i och med att den bekräftas, detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. Vid beställning är du skyldig att uppge namn och adress, ankomsttid och avresetid.

Avbeställning och utebliven ankomst
Du måste avbeställa din bokning senast kl 18.00 dagen före ankomstdagen. Detta gäller vid såväl skriftlig som muntlig beställning. Om du inte kommer alls eller inte avbeställer före kl 18.00 enl ovan debiterar pensionat Solgården dig för en natt. Gäller också bokningar gjorda samma dag.

Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser tidigare får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistas på hotellet betalar du för ytterligare ett dygn.

Betalning
Hotellräkningen betalas vid avresa, vi tar emot VISA, Mastercard och svenska kontanter. Vid fakturering utgår en faktureringsavgift på 50 kr. Betalningsvillkor är 20 dagar.

Din egen säkerhet
Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan på hotellrumsdörren.

Våning 2.

Våning 2.

  • Dockskåp-0072
  • Förmak1-0020